O nama

Tvrtka Krovar d.o.o. osnovana je 1998. godine. Osnovao ju je vlasnik i direktor tvrtke gosp. Zenel Smajli koji posjeduje 40 godišnje iskustvo u izvođenju krovpokrivačkih radova na prostoru čitave bivše Jugoslavije.
Zapošljavamo prosječno 12 radnika kvalificiranih za poslove u graditeljstvu.
Izvodimo sve vrste krovopokrivačih, limarskih i izolaterski radova na svim vrstama krovnih površina (ravne, kose i itd.) te ostale građevinske radove, ali smo se više specijalizirali za podizanje i pokrivanje krovnih konstrukcija. Koristimo kvalitetne materijale za koje osiguravamo ateste proizvođača i garanciju od 5 godina na izvedene radove.
Kvalitetu naše usluge potvrđuju i brojne nagrade na Olimpijadama krovopokrivača koje organizira HUK (hrvatska udruga krovopokrivačka) i tvrtka Bramac Pokrovni sistemi d.o.o. iz Zagreba. Surađujemo s mnogim hrvatskim tvrtkama i organizacijama, a posebno izdvajamo onu s riječkim KBC-om, s kojim već nekoliko godina imamo ugovor o održavanju njihovih krovnih površina, kao i Ugovor na poziv s Liburnia Riviera Hoteli d.d. iz Opatije kojima smo sanirali krovove na nekoliko hotela.